Arton år

Life | 2012-07-27 | 23:58:46
Hello! Igår var min 18-årsdag och det firades med släktkalas och sedan gästhamnen och Harry's på kvällen. Tack för sällskapet!:) Tog även teoriprovet på morgonen, godkänd wohoo!! Nu är det bara körprovet kvar då, som antagligen blir av om någon vecka. Det känns nog lite konstigt ändå, att fylla 18. Hela sitt tonårsliv har man längtat ihjäl sig till att bli myndig, men nu känns det knappt alls. Känns inget speciellt alls.

Imorgon händer det grejjer iallafall. Ska stiga upp tidigt, ta en dusch, rusa iväg till jobbet, sitta där till 13:00, rusa hem igen, packa ner det sista, ta bussen till Åbo och därifrån tåget till Tammerfors. Ska på Puntala-rock, de andra åkte idag redan och det skulle jag också jättegärna gjort men har ju jobbet så får ta tåget dit imorgon istället. Men det ska bli kul får vi hoppas! vad är bättre än öl, festival och vänner? Snart är sommaren slut och jag kommer sakna just festivalerna så himla mycket.

Nu: ett avsnitt av New Girl och sedan godnatt ♥

source: 1 & 2

18 juli

Life | 2012-07-18 | 20:33:18
Hejhå. Har haft en ganska lugn dag; varit på jobb på åldringshemmet som vanligt och sen bara chillat hemma. Skönt det också ibland. Har bland annat plockat smultron och försökt mig på att laga en citronkaka som bara blev till gegga.. Löste det ganska bra iallafall genom att dela upp geggan i små klimpar och sätta tilbaks i ugnen. Så nu har jag någon sorts citronkex istället.. men de är goda! 

Förresten!! Nu på lördag ordnar PHCC konsert på Lillholmen med fritt inträde.
Vi hoppas på bra väder och mycket folk, så ta med picninc-filten och kom och kolla! 


Home again

Life | 2012-07-17 | 19:58:12

Hej tisdag! Kom igårkväll hem från Joensuu, har haft en riktigt rolig helg, kanske inte riktigt lika crazy som ruisrock, men det kändes ändå supercoolt att se The Hives och Against Me live! Hives var ju helt amazing!! Om ni nångång får chansen att se dem, gör det! Riktigt bra är dom.


Vi var också till levykauppa en sväng och stötte på världens mega-rea! 10 CDn för 5 euro, helt sjukt.. De flesta är visserligen begagnade men annars, herregud, nästan gratis ju! Alltid kul att upptäcka ny musik också.

Nu kör vi!!

Life | 2012-07-13 | 16:37:04
ILOSAARIROCK


Aurinko

Musik/filmklipp | 2012-07-13 | 15:40:59
Är inte så mycket för finsk musik egentligen, men har verkligen fastnat för den här. Bra låt!!


♪ ♫ ♬

Festivalfeber

Life | 2012-07-11 | 16:30:48
 

Hallå bloggen! veckoslutet var amazing!! Har inte riktigt orkat uppdatera men håller iallafall på att klippa ihop en film från Ruisrock så den kommer väl upp så småningom. Jag har hursomhelst sett en massa bra band, dansat i lera, sjungit, yrat omkring och träffat nya människor och såklart haft jättekul, då med bieffekten sömnbrist och huvudvärk på måndag morgon..

Och denna helg åker vi på Ilosaarirock, ända till Joensuu vilket blir cirka åttatimmars bilresa, men nog ska vi väl klara det helt fint! Ska se band såsom The xx, The Hives, First Aid Kit och Against Me! Även Rival Sons, hann bara se slutet av deras konsert på Ruisrock så vill se dem igen!

Nu ska jag ut i smultronskogen och plocka så mycket jag bara orkar och hinner. Hej så länge!
 

RUISROCK!

Life | 2012-07-06 | 14:54:37
Sorry att jag inte bloggat under veckan, men jobbar om dagarna och är för det mesta ute på kvällen, det är så fint väder! Just nu peppar jag RUISSI 2012, vi startar iväg om några minuter och jag är säker på att det kommer bli en awesome helg! Första gången jag festivalcampar också. Har nog kanske lite överdrivet mycket packning med, men bättre att vara på den säkra sidan eller hur? 


Refused ffs!!! Nu kör vi, ses där!