Feel sunshine sparkle pink and blue

Musik/filmklipp | 2012-03-29 | 21:50:54

Från Pulp Fictions soundtrack, sånt jäkla bra soundtrack!!

(men måste erkänna att de ser rätt roliga ut i videon)


48 timmar

Life | 2012-03-28 | 21:40:27

Hallåja. Nu har pojken åkt till Stockholm över två nätter.. *sadface*. Va ska man nu hitta på? Just nu tänker jag iallafall sätta mig i sängen med en stoor kopp te, film och saknad. 

Nu är det bara en vecka praktik kvar, no offense, praktik e helt sköj men ska bli så skönt att få komma tillbaka till skolan och få skratta&prata med tjejerna! (och pojkarna).


Pinterest

Life | 2012-03-28 | 18:36:42
Skaffade mig nyligen Pinterest, sitter nu och dreglar över all veganmat man hittar (och bakelser)!!!


http://pinterest.com/juliandersson/


music&mood

Musik/filmklipp | 2012-03-25 | 15:52:29











 


Parteyy

Life | 2012-03-23 | 19:21:46


Nu drar jag på fest!

Har bara inte bestämt mig än om jag ska ta klackskorna eller inte, hmmm...


20.3.2012

Life | 2012-03-20 | 18:45:39

Så ligger man här i sängen igen och gör inget. Var bara 4h på praktik idag, sen skulle jag på den där kursen igen, "Depressionsskolan". Känns lite underlig men får iallafall en studievecka för det..

Sen till stan och slösa lite pengar igen (shit, jag borde ju spara). Då jag kom hem upptäckte jag att jag tydligen fått sommarjobb på Pargas Stad inom vården? Hade det som en nödlösning då jag sökte en massa olika jobb haha. Nåja, ska nu ännu vänta på svar från de andra platserna sen får vi se. (hoppas, hoppas..)


helgen

Life | 2012-03-19 | 20:44:40


Köpte lite tulipaner till rummet.


Lördagkväll; fest i Venezia.

Söndagkväll; Var på födelsedagsmiddag hos Jossan med en massa trevligt sällskap.

Spelade lite Pictionary också, haha gotta love it!



something

Life | 2012-03-16 | 19:35:36

Helt ok dag, hade kul på praktiken och efteråt traskade jag runt i stan lite. Är hemma nu, men känner mig helt utpumpad.. har varit så flera dagar nu, jag förstår inte hur man kan vara så trött? Tror jag ska ta och lägga mig i sängen nu och kolla på Across The Universe - lyssnade på the Beatles imorse och fick bara en sån enorm lust att se den filmen igen! (fastän det är fredag och allt ja, men orkar nog inte röra mig en meter)

puss&gonatt


blogstart

Life | 2012-03-13 | 18:00:40
Hello, ville bara tipsa om en bra sida att bli medlem på ifall man vill ha fler besökare till sin blogg - sidan heter blogstart.se och genom att besöka olika bloggar via sidan får man också besökare till sin egen! super effective, try it out!


18:04

Life | 2012-03-13 | 17:04:37

Tisdagkväll och jag är helt ledig! Känns som det finns nånting jag borde göra men de får nu bara vara. Ska bli skönt att gå och sova tidigt iallafall. Förresten, en ganska galen grej: har kommit upp till 111(!) subscribers på mitt Mr Nobody-soundtrack på Spotify. Undrar hur alla människor hittat dit.
Nåja, pretty cool huh :)



Fick ett paket!

Life | 2012-03-12 | 18:35:31

Yay, detta kom på posten idag! Min beställning från helunanetti.com. Allt som säljs på sidan är 100% djurvänligt och av välkända märken. Ett tips för er som vill handla lite snällare!



7 små onödiga faktan

Life | 2012-03-10 | 20:46:48
7 små onödiga faktan ni så gärna vill läsa om mig.
Jag kan somna lite varsomhelst, närsomhelst. Speciellt då det gäller föreläsningar och långa teoritimmar, fastän det skulle vara intressant orkar jag varken lyssna eller hålla ögonen öppna. Somnade nästan varje dag under lektioner i högstadiet, så tur att jag nu inte valde gymnasiet..
Varje gång jag ser någon som använder päls vill jag bara slänga personen i en stor lerpöl. Och ännu surare blir man då man ser dem gå med hund bredvid sig, vad skulle du tycka om din lilla Fido gjordes till päls va!! Varför älska ett djur och ha ett annat som jacka?


Känner ibland att jag har valt helt fel bransch och utbildning, sku istället jättegärna jobba med välgörenhet - hjälpa människor och djur å sånt. Meen I dunno.. såklart man kan ta flera yrkesutbildningar men inte vill man gå i skola hela livet heller. (Är inte så bra i skolan heller för den delen.. man blir så avundsjuk på dem som får stipendier jämt, får vara borta från lektioner för att "de har hunnit göra allt redan" osv!.. Jag själv har fått stipendie en gång, på nian - i musik!! Var överlycklig)
Skäms lite över det här att man bor i Finland, hör finska jämt och har läst finska i 8 år, ändå kan jag inte det där förbannade språket!! Brukar tala engelska med finnar istället, det är ju nog ganska pinsamt (men enklare).
Kan pi med 40 decimaler (fast det är ju ingenting jämfört rekordet på 83 000 (av en japan såklart))
Jag tycker om att dansa, även fast jag har ganska svårt att hålla reda på både armar och ben..
När jag var liten åt jag alla kex med smör på hahahah
Fick blogaward av både Adi och Linnéa, jej!

7 små onödiga faktan ni så gärna vill läsa om mig.
1. Jag kan somna lite varsomhelst, närsomhelst. Speciellt då det gäller föreläsningar och långa teoritimmar, fastän det skulle vara intressant orkar jag varken lyssna eller hålla ögonen öppna. Somnade nästan varje dag under lektioner i högstadiet, så tur att jag nu inte valde gymnasiet..

2. Varje gång jag ser någon som använder päls vill jag bara slänga personen i en stor lerpöl. Och ännu surare blir man då man ser dem gå med hund bredvid sig, vad skulle du tycka om din lilla Fido gjordes till päls va!! (Varför älska ett djur och ha ett annat som jacka?)

3. Känner ibland att jag har valt helt fel bransch och utbildning, sku istället jättegärna jobba med välgörenhet - hjälpa människor och djur å sånt. Meen I dunno.. såklart man kan ta flera yrkesutbildningar men inte vill man gå i skola hela livet heller. (Är inte så bra i skolan heller för den delen.. man blir så avundsjuk på dem som får stipendier jämt, får vara borta från lektioner för att "de har hunnit göra allt redan" osv!.. Jag själv har fått stipendie en gång, på nian - i musik!! Var överlycklig)

4. Skäms lite över det här att man bor i Finland, hör finska jämt och har läst finska i 8 år, ändå kan jag inte det där förbannade språket!! Brukar tala engelska med finnar istället, det är ju nog ganska pinsamt (men enklare).

5. Kan pi med 40 decimaler (fast det är ju ingenting jämfört rekordet på 83 000 (av en japan såklart))

6. Jag tycker om att dansa, även fast jag har ganska svårt att hålla reda på både armar och ben..

7. När jag var liten åt jag alla kex med smör på hahahah

Awarden ges vidare till Lotta, och alla andra som läser det här ;)




<3

Life | 2012-03-09 | 12:50:08

"We're all a little weird and life is a little weird. And when we find someone whose weirdness is compatible with ours, we join up with them and fall into mutually satisfying weirdness - and call it love."

 


cuteness overload

Life | 2012-03-08 | 19:57:57
AAAWW. alltså vems hjärta smälter inte av denna panda!!







source


Sitter på bussen.....

Life | 2012-03-08 | 16:00:51

... det har varit en händelserik dag iallafall. Började med att på morgonen skickade jag fel meddelande till helt fel person, vilket blev så pinsamt så jag ville bara sjunka genom jorden... Sen så försenade jag mig till praktiken men jobbade som en tok då jag väl kom dit. Började med att bygga ihop två datorer och sen skulle jag plocka isär en tredje - det gick bra till först men strömkällan var allt en envis jävel. Efter ett par timmar av blod, svett, tårar och lite milt våld började jag ge upp - och sedan slutade det med att jag bokstavligen slet isär hela lådan. Men ännu satt strömkällan fast där i bottnet - och då visade det sig att det bara behövdes en liten knuff för att få bort den. Julia scores! - i dumhet. (tur att de skulle skrota lådan iallafall)

Nu ska jag ännu å fråga sommarjobb, hoppas jag får lite tur med mig då åtminstone.

h. Julia på otursdagen