Arton år

Hello! Igår var min 18-årsdag och det firades med släktkalas och sedan gästhamnen och Harry's på kvällen. Tack för sällskapet!:) Tog även teoriprovet på morgonen, godkänd wohoo!! Nu är det bara körprovet kvar då, som antagligen blir av om någon vecka. Det känns nog lite konstigt ändå, att fylla 18. Hela sitt tonårsliv har man längtat ihjäl sig till att bli myndig, men nu känns det knappt alls. Känns inget speciellt alls.

Imorgon händer det grejjer iallafall. Ska stiga upp tidigt, ta en dusch, rusa iväg till jobbet, sitta där till 13:00, rusa hem igen, packa ner det sista, ta bussen till Åbo och därifrån tåget till Tammerfors. Ska på Puntala-rock, de andra åkte idag redan och det skulle jag också jättegärna gjort men har ju jobbet så får ta tåget dit imorgon istället. Men det ska bli kul får vi hoppas! vad är bättre än öl, festival och vänner? Snart är sommaren slut och jag kommer sakna just festivalerna så himla mycket.

Nu: ett avsnitt av New Girl och sedan godnatt ♥

source: 1 & 2


Ingen spam eller reklam tack!
Annars är det fritt fram att kommentera ♥

Postat av: Alexandra

Kul att du är med och tävlar om ett valfritt Iphone skal från iconemesis.co.uk på min blogg, lycka til! c:

2012-08-11 @ 13:41:00
URL: http://lakeyours.devote.se
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

Var gärna med och tävla om ett valfritt mobilskal från Blingskal.com

Riktigt blingiga skal finns det, och det enda du behöver göra är att gilla dem på facebook :) Kika in: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/july/tavling-vinn-valfri-vara-fran-blingskalcom.html

2012-08-13 @ 16:15:22
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback